• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De zoektocht naar de perfecte krul!

Gepubliceerd op: 30-03-2018

Krullen, wanneer je krullen hebt, zijn er veel mensen jaloers op je. Maar veel mensen balen van hun krul! Het is pluizig, droog, soms te dik, te wild en er komt nooit geen lengte in, het duurt eeuwig voordat het eindelijk lang is. En dan gaat men naar de kapper voor puntjes en dan is het gelijk veelte kort en is de vorm ver te zoeken of juist overdreven aanwezig. Er zijn ook kappers die zich hebben gespecialiseerd in het krullen knippen! Dit leek ons ook echt een toegevoegde waarde voor onze salon.

Maar er zijn meerdere technieken, en welke is nu de juiste, het beste? Ook over krullende haar verzorging ging er een nieuwe krullen wereld voor ons open. De CG methode, oftewel de Curly Girl methode. Hierdoor moest ik ook of zoek naar andere haar producten. En ik wilde ook graag, producten die ook echt wat voor je haar doen.

Zoals ik al zei, zijn er vele krul knip technieken. Voor ons is het belangrijk dat we weten waar we mee bezig zijn. We hebben een speciaal op maat gemaakte krul knip behandeling voor jou, waarbij er gekeken wordt naar de valling en de structuur van het haar. Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten en door elke bundel apart te beoordelen en in te knippen, krijgt het haar de ruimte om natuurlijk op te krullen. Deze techniek is uitermate geschikt om pluis te reduceren.

Na de krullenknip behandeling geven we je natuurlijk ook graag goed advies m.b.t. de juiste verzorging en styling, om een zo mooi mogelijke bos krullen te creëren en te onderhouden. Dit advies proberen we je dus te geven met de CG Methode. Hier over schrijf ik de volgende keer meer. Maar hierdoor krijg je nog veel mooier haar!

Leuk? Deel het:

comments powered by Disqus