• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De stofwisseling is bij veel mensen verstoord. En er zijn meerdere redenen waardoor de stofwisseling van slag kan raken, bijvoorbeeld door, langdurige stress, medicijnengebruik, verstoord eetpatroon, een operatie, niet of te weinig beweging, slecht slapen, te veel alcohol, shock of trauma.

Met een reset kuur kun je tussen de 8 en 10 kilo afvallen. De meeste mensen verliezen vet in de probleemzones zoals, de billen, buik en dijen. Door de kuur voel je je vaak energieker, je huid wordt strakker en je cellulitis minder. Heb ook mooie resultaten gezien van mensen die veel minder last van acne en/of eczeem hadden na de kuur. De kuur is dus niet alleen voor het verliezen van gewicht. Het heeft meerdere voordelen voor de gezondheid. Je kunt zelfs minder last krijgen van allergische reacties. Vrouwen in de overgang kunnen de kuur doen om de hormonen weer in balans te brengen. Je bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol worden ook vaak beter.

Ik was in juni 2020 in aanraking gekomen met een mooi bedrijf, mede dankzij hun heb ik mijn gezondheid stukken beter kunnen maken. Ik had namelijk erge overgewicht, geen energie en mijn mindset wat ook niet echt oké. Mijn veranderingen bleven niet onopgemerkt en al gauw kon ik ook anderen helpen met hun gezondheid. De kuur bestaat uit gezond eten en drinken. Geen maaltijdvervangers!! Maar puur eten en ondersteuning en aanvulling met hoogwaardige voedings suplementen.

De kuur kun je in je eigen huis volgen. De begeleiding gebeurt telefonisch en via WhatsApp of messenger. Je hoeft dus niet bij mij te komen of te wegen! Wil je meer weten over deze kuur en of het iets voor jou is, laat het me weten en ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in. Je kunt ons mailen info@mm-haarmode.nl of stuur mij een Whats app, 0640305405

Ben je opzoek naar hoogwaardige vitaminen en mineralen, neem dan hier eens een kijkje in onze webshop.