• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Krullen knip behandelingen

 

We hebben een speciaal op maat gemaakte knip behandeling, waarbij er gekeken wordt naar de valling en de structuur van het haar.

Van nature is een krul een bundel van haren die bij elkaar zitten en door elke bundel apart te beoordelen en in te knippen, krijgt het haar de ruimte om natuurlijk op te krullen. Deze techniek is uitermate geschikt om pluis te reduceren.

Daarnaast wordt er advies gegeven m.b.t. de juiste verzorging en styling, om een zo mooi mogelijke bos krullen te creëren en te onderhouden. Het haar word droog geknipt.

Na het knippen wordt het haar gewassen en krijgen ze een creme bad van Deheb, Insight of Ecru producten. (CG proof) Na de verzorging zal je haar worden gedroogd. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

 

*INSTRUCTIES / BELANGRIJK om te weten, als je komt,

* Was het haar zo min mogelijk van tevoren. (Liefst 1 a 2 dagen NIET, we knippen het haar droog en we hebben goede krulbundels nodig)

* Style het haar met producten waarmee je zo veel mogelijk krul in het haar krijgt, dat het op het mooist zit. (als of je een uitje hebt)

* Borstel het haar niet (ook niet met je vingers zodat de krulbundels intact blijven, dit geldt voor in droog haar)

* Het haar moet droog in model zitten als je bij ons komt.

Bovenstaand is belangrijk, om het goed te kunnen knippen voor een zo effectief mogelijk resultaat.

 

Ook is het mogelijk om je krullen knip behandeling uit te breiden met een Olaplex treatment of met een olie treatment van Deheb. Beide CG proof.

Bij de VIP krullen treatment zit een Final wash met onze  Urban Alchemy Opus Magnum. Deze heeft een diep reinigend effect, waardoor andere haarproducten betere resultaten gaan opleveren. Het verwijdert mineralen en siliconen ophoping uit het haar. En ook chloor en metalen die zich opstapelen in het haar als gevolg van hard water. Er zit een hoge dosering vitamine C  in en deze versterkt de haarstructuur. OPUS MAGNUM is 100% Vegan!

Na deze behandeling, kan er gekozen worden voor een Olaplex treatment of een Deheb Olie treatment.

Voor info over prijzen, kijk op de (Home) site, onder afspraak maken.

Mocht je ook graag nog een andere behandeling willen, zoals een kleur, samen met krullen knippen, bel ons dan even.