• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Omvorming, permanent, wave, Jetting, Mini Vageu of??

Gepubliceerd op: 09-05-2018

De een is geboren met een prachtige volle bos krullen en de ander met stijl en fijn haar. "Het is niet altijd eerlijk verdeeld", hoor ik dan vaak, in de salon. Want degene met krul wil graag glad haar en degene met het steile haar wil graag wat meer valling in het haar. Gelukkig kunnen we beide helpen! In onze zoektocht naar de perfecte krul ben ik op zoek gegaan naar nieuwe technieken om een (tijdelijke) permanente krul of valling te kunnen creëren.

Maar als we het woord permanent laten vallen, krijg je misschien nu gelijk visioenen van een stijf permanentje zoals men dat vroeger had. En dit hoeft echt niet meer, zo klein krulletje. Je kunt ook gaan voor een grote, meer natuurlijke krul. Ook zijn er zijn technieken, waarbij je haar aan de bovenzijde wat steiler is en gekruld vanaf zo ongeveer halverwege het haar.

Ook de vloeistoffen om de beweging vast te zetten, zijn veel milder geworden. Met juiste combinatie shapers en vloeistof kunnen we een mooi omvorming maken die er met de tijd ook weer uit zal gaan. Hierbij zal je zelf na het wassen en verzorgen, je haar wat moeten kneden met een styling ’s product, en daarna kun je het drogen met een diffuser. Erg gemakkelijk en je haar zit altijd goed.

Heb je van jezelf krullen of beweging in je haar, maar juist boven op je hoofd niet? Ook hier kunnen we wat mee. De gedeeltes die stijl zijn, kunnen wij weer voor je mee laten krullen, door daar de juiste krul in te zetten.

Enthousiast? Vraag ons gerust eens naar de mogelijk heden wat er met jouw haar mogelijk is.

 

Leuk? Deel het:

comments powered by Disqus