• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Review Olaplex 4 en 5

Gepubliceerd op: 07-07-2018

Wij zijn heel blij dat Olaplex, nu eindelijk, na lang wachten een shampoo & conditioner heeft uitgebracht. Na Olaplex 1 & 2 voor in de salon en een 3 voor thuis gebruik, is er nu ook een 4 & 5! De 4 & 5 bevatten ook voor een groot deel het gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt, Bis-Aminopropyl Dyglicol Dimaleate, maar ook vocht en proteine. Hierdoor is Olaplex weer uniek met zijn product. Ook zijn ze color-safe, sulfate-free, paraben-free, vegan, gluten-free, and nut-free! Gisteravond heb ik ze uitgeprobeerd. En ik vertel jullie graag over mijn bevindingen.


Voordat ik onder de douche stap, verwijder ik de kleine folies onder de dop. Heb maar even een mesje gepakt. Want met mijn vinger er in prikken, lukte dus niet.
De shampoo ruikt niet sterk, maar ook niet niet zoals zijn grote zussen, de 1, 2 of 3.
De geur is prima, licht zoetig,bloemig. Het product voelt lekker stevig. En ik gebruik niet veel shampoo. Mijn haar is inmiddels al vochtig door de douche. Het valt me op dat de Olaplex shampoo goed schuimt in mijn haar. Na twee keer wassen, pak ik de conditioner er bij. Ook deze is lekker dik van structuur. Vind mijn haar alleen door de shampoo al goed aanvoelen. Zacht maar ook vol. En daardoor neem ik ook maar niet te veel van de nr 5, de conditioner. In kneed het product met name in de punten van mijn haar. De uiteinden van mijn haar, zijn vaak wat droger. Met een grove kam, kam ik het even door. Ik laat de nummer 5, ongeveer 2 A 3 minuten inwerken. Spoel het daarna uit en kneed mijn haar droog met een micro vezel handdoek. Als ik later voor de spiegel sta om mijn haar in model te brengen, voelt mijn haar heerlijk gevoed en vol! Het is wel lekker zacht maar niet te slap. Ik heb mijn haar laten opdrogen en de volgende dag heb ik mijn haar weer mooi geföhnd en gestyled. Het glansde mooi en bleef de hele dag goed in model. De nummer 4 & 5 is een mooie aanvulling op de andere Olaplex producten. Ik denk en weet het bijna zeker, dat Olaplex bijna elk ( beschadigd) haar aan kan!

Leuk? Deel het:

comments powered by Disqus