• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Vitaminen,kruiden en mineralen, voeding voor mooier haar.

Gepubliceerd op: 29-11-2020

Al een tijdje neem ik aanvullingen naast mijn voeding, voor mijn gezondheid. Zeker in deze tijd is dat verstandig. Ze kunnen je helpen, met een hoop ongemakken. Soms hoor ik verhalen van mensen. En dan denk ik, wauw! Zo ook, over MSM. Een klant met haaruitval, vorm van alopecia, is deze gaan gebruiken. En al gauw stopte haar haaruitval.

In de paardensport gebruiken ze ook MSM voor een mooie glanzende vacht. Ik had z’n verhaal al eens eerder ergens gelezen. En ook daar had MSM mooie resultaten op het haar. MSM (Methyl sulfonyl methaan) is een vorm van organisch zwavel, dat als bouwsteen fungeert voor het eiwit van het haar (Keratine).

Het komt van nature voor in vers, onbewerkt en ongekookt voedsel, met name in rauwe vis en vlees. Bij voedselbereiding gaat veel MSM door verhitting en andere bewerkingen verloren, zodat de opname via voedsel vaak voldoende is. MSM is als 'organisch zwavel' veel makkelijker door ons lichaam op te nemen dan het mineraal zwavel.  Uit onderzoek blijkt dat MSM helpt om het haar dikker te maken en bovendien zorgt voor meer glans. MSM verhoogt ook de groeisnelheid van het haar. MSM staat vooral bekend als pijnstiller zonder bijwerkingen. Het is in die functie al meer dan 20 jaar onderzocht. Schadelijke effecten zijn niet geregistreerd, omdat het om een lichaamseigen stof gaat. (Bron; haargroei specialist)

Je kunt bij ons MSM bestellen.

Leuk? Deel het:

comments powered by Disqus