• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Rood haar?

Gepubliceerd op: 15-11-2020

De R is weer in de maand! De R van Rood. In de salon merk je dan, dat daar, weer meer vraag naar is. En ik vind zelf, deze kleur ook erg mooi.

In rood kom je snel, daadkrachtig, gepassioneerd en besluitvaardig over. In rood val je op, word je zichtbaarder. Mensen die rood dragen, zijn echte doeners, doorzetters en volhouders. Wil je dus wat krachtiger over komen, dan is rood het antwoord.

Er zijn veel tinten rood. Maar wat is jouw kleur rood? Het ene rood zal je mooier staan dan het andere. Het goede ‘rood’ zal als een natuurlijke make-up werken en het verkeerde ‘rood’ maakt dat je er pips uitziet en eventuele rimpels en kringen onder je ogen meer opvallen.

Voor iedereen is er een kleur rood. Alleen zal bij de een de warme kleur rood mooier zijn. (een tint rood waar geel/goud bij is gevoegd bv koper of steenrood) en zal bij de ander een koele tint rood, beter staan. (een rood waar blauw in zit bv mahonie of kersenrood).
En als je nu gelijk denkt, rood haar staat mij echt niet. Je kunt dit natuurlijk ook in je kleding of make up laten terug komen. Waardoor je toch van de voordelen van rood kan genieten.

Leuk? Deel het:

comments powered by Disqus