• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

"Als je haar maar goed zit!" Een veel gehoorde uitspraak, die voor sommigen best pijnlijk kan zijn.

Bijna een kwart (21 procent) van alle Nederlanders heeft last van blijvende of tijdelijke kaalheid, ofwel ruim 3,5 miljoen mensen. De belangrijkste oorzaak is erfelijke aanleg maar ook hormonale afwijkingen, chemotherapie, huidziekten, allergie, brandwonden, stress en gebruik van medicijnen kunnen voor haarverlies zorgen.

Voor haarproblemen is er een oplossing! Wij als erkende haarwerkspecialisten zorgen ervoor dat u met een mooi kapsel door het leven kan, denk aan haarwerken/pruiken, haarstukjes of aan mutsjes. Samen met u kijken we naar de best passende mogelijkheden, zodat ook uw haar goed zit. Want als u er goed uitziet, voelt u zich zelfverzekerd!

In 2008 zijn wij begonnen met haarwerken. We hebben een aparte privé salon, naast onze bestaande kapsalon, waar wij al heel wat mensen gelukkiger gemaakt hebben met de mogelijkheid naar een haarwerk. Hierbij staat voorop dat een haarwerk prettig moet zitten en dat de klant zichzelf kan blijven voelen. Vaak horen we dat men het prettig vind dat we kappers zijn en hierdoor toch anders naar een kapsel gekeken word. We blijven het bijzonder vinden, dat iemand zo gelukkig kan worden, van een mooi haarwerk. Ook omdat men vaak ongelukkig is met de reden waarom hij of zij een haarwerk  moet of wil dragen.

In onze haarwerk salon kunt u dus in volledige rust en privacy worden geholpen. We kunnen u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken. Onze salon is goed te bereiken en het parkeren is gratis.

Uw eerste afspraak bij ons, bestaat vaak uit een kennismaking. We bespreken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. We maken u wegwijs in deze, vaak nieuwe, wereld van haar oplossingen. We kunnen een bestelling speciaal voor u doen van meerdere haarwerken. Deze worden meestal binnen 2 werkdagen bezorgd. Maatwerk, wat speciaal voor u word gemaakt, duurt ongeveer 12 weken.

Bij een tweede afspraak, die binnen enkele dagen is, hebben we speciaal voor u, voldoende haarwerken besteld die u kunt passen. Wat voor ons dus heel belangrijk is, dat u het haarwerk prettig vind zitten en dat u zich er goed bij voelt. We kunnen het haarwerk nog persoonlijker maken door er soms wat knip aanpassingen aan te doen. Ook is het mogelijk een haarwerk te reserveren. Minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Wij zijn een erkent haarwerkspecialist en we zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. We waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! Wij hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor wij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk. Hiervoor hebben wij een doktersverklaring nodig.

Wilt u weten hoeveel u vergoed krijgt voor een haarwerk, van uw zorgverzekeraar? Controleer het hier op de Zorgvergoeding checker

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met Miranda om uw wensen te bespreken. 

 

Voorwaarden Haarwerken

 

Klachtenprocedure